8 Aralık 2012 Cumartesi

Boş sigara filitresi sigara makinası tütün kalitesi tütün saklama açık tütün kaçak tütün ankarada tütün satan yerrler izmir tütün istanbul tütün tütüncü adıyaman tütüncüsü diyarbakır tütüncüsü

  • Türkiye'nin Her Köşesin Adıyaman Çelikhan Tütünü  Gönderdiyoruz..! 
  • www.adiyamantutunu.com
  • tekel tütünü satışlarımız başlamıştır. 
  • express tütünü 
  • 2005 tütünü
  • presedent tütünü
  • tekel dökmesi 
  • toptan ucuz tekel dökmesi 32 tl

   Dünyaca ünlü Adıyaman / Çelikhan tütün'ünü ayaginiza kadar getiriyoruz. Artan sigara fiyatlarından şikayetçiyseniz neden paranızı Amerikan malı sigaralara veriyorsunuz. Dünyanın en kaliteli tütünü olarak bilinen Adıyaman tütün'ü özellekle Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde yetiştirilmektedir. Toptan fiyatına satışlarımızı internet aracılığıla bize ulaşan müşterilerimize uyguluyoruz. Piyasada 80 TL ye kadar satılan tütün, şimdi çok daha uygun fiyata...
Dünya'nın 1 numaralı tütünü olan %100 doğal hiç bir katkı maddesi içermeyen özel çelikhan tütünü Türkiye'nin her yerine toptan ve perakende olarak anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleri aracılığı ile uygun fiyatla gönderimini sağlamaktayız.
Size Gönderdiğimiz Tütün Kendi tütünümüzdür,Kendimiz ekip bicip bıcaga vurup gönderiyoruz,isteğiniz dogrultusunda kıyım yapmaktayız (kalın kıyım,ince kıyım,orta kıyım, ).
Tütün siparişi vermek ve alacağınız tütün ile ilgili bilgi almak için

TEL : 0542 542 7484

numaralı cep telefonundan 7 gün 24 saat satış sorumlumuz ihsan PARLAK ile irtibata geçebilirsiniz.

  •  Adıyaman Çelikhan Tütün 1 Kg. 50 TL.                                                  ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.  
  •  Adıyaman Çelikhan Tütün (captain blak harmanlanmış ) 1 Kg. 60 TL.          ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
  • 1 PAKET 200 LÜK FİLİTRE 10 TL.                                                                              ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ
  • Adıyaman Çelikhan Tütün ( PİPO TÜTÜNÜ ) 1 Kg. 60 TL.                            ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Kredi kartı ile Alabilirsiniz veya eft havale seceneklerimiz var   
 İŞ BANKASI HESAP NO :Sezai parlak (8010) 0333116 - İBAN : TR460006400000180100333116             

       169115          celikhan-tutunu
                 Size göndereceğimiz tütün tek çeşit olmayıp yaklaşık 8 farklı tütün çeşidimiz mevcuttur.Tüm çeşitler aynı fiyattır ancak herkesin damak tadı farklı olduğundan bazıları hafif, bazıları ağır bazıları orta sever,bu yüzden Satış sorumlumuz ihsan PARLAK ile irtibata geçtiğinizde kendisi sizinle konuştuktan sonra size en uygun tütünü gönderecektir.
                  Türkiyede hemen hemen her şehirde açık tütün bulmak mümkündür ancak bir çok yerde kar amacı güdülerek en kötü kalite tütünler yüksek fiyattan satılmaktadır. İnsanların bir çoğu doğal olarak iyi ve kötü tütün arasındaki farkı ayırt edememektedir.Eğer sizde sigara içmekteyseniz Muhtemelen sizde hayatınızın bir döneminde tütünü denemiş ancak boğazınız yandığından,ağır olduğundan şikayet ederek tütünden vazgeçmişsinizdir.Ancak şu kadarını söyleyebilirimki bize ulaştığınız taktirde size en uygun tütüne karar verilip size ulaştırılacaktır.Sitemizde ayrıca tütün saklama,sarma,filtre kullanma hakkındaki bilgilerede ulaşacaksınız. 
                    NOT : Aldıgınız 1 kg. adiyaman tütünü 1 paket   Captain Black Gold kariştiriniz ve oluşan harman marlboro,parlament bıraktırır adama baştan söyliyeyim. En büyük özelliği bu harmanın, sigara içtiğiniz ortama sigara kokusu yerine mükemmel bir çikolata kokusu yayar. Çikolata dedim diye tadı captain black sigarası gibi zannetmeyin. Bunun o sigarayla alakası yok tad bakımından.
      Dikkat : İnternet üzerinde taklitcilerimiz  websayfalarında gerekse açıktan aldığınız tütün satıcılarında bizim adımız kullanılmakta ve çok kötü tütün Çelikhan Tütünü olarak tanıtılmaktadır. Lütfen farklı yerlerde aldığınız bu tütünlere itimat edip Çelikhan Tütününü Haksız bir şekilde kötülemeyin. Biz zaten gönderdiğimiz tütünü beğenmemeniz durumunda herhangi bir ücret talep etmemekte, tütünü sizi hediye etmekteyiz. Özellikle bizim sayfamizin ismini ve içerigini calip bizim ismimiz altinda satılan  ucuz ve kalitesiz tütünlerin bizimle alakası yoktur. Bilginize sunmak istedim.
adiyaman-tutunu-celikhan-tutun
Tütün Saklama. : Tütünü sizlere poşette Gönderiyorum tütün elinize gectikten sonra poşetten cıkartip bir gazeteye serip nem oranina göre en az 10 dk havandiriniz. Daha sonra tütünü cam veya plastik bir kabın içine koyup kapagını sıkı sıkı kapatınız. Tütünün kuruması halinde elma yada ayva iki parcaya bölüp tütünün en üstüne attınız. tütünüz normal haline gelince cıkartıp attınız. tütünün kokusuda içimide güzel olacaktır.
 TÜTÜN'NÜMÜZÜ ALAN ARKADASLAR ASAGIDAKİ YORUM KISMINA TÜTÜN HAKKINDA İSTEK VE ŞİKAYETLERİNİ BİZİMLE PAYLASABİLİR. DİGER YORUMLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIMIZ.

Yorumlar  

+1 #83 ÇeLikhan Tütünü02-12-2012 19:28
Alıntılandı Murat:
Daha önce çok tütün kullandım ama hepsi boğazlarımı yaktı ve midemi bulandırdı. Buradaki yorumları okudum genellikle beğenilmiş. Yalnız ben alacak olsam ödemeyi nasıl yapıcam. Kredi kartı kullanmıyorum. Biz ailede 3 kişi sigara içiyoruz günde 5 pakete yakın sigara gidiyor. Buda bizi çok zorluyor. Tütün hoşumuza giderse devamlı alırız


İhsan PARLAK
Selamlar Size gönderecegimiz tütün bogazınızı yakmayacak midenizi bulandırmayacak . Cünkü kendi ev tütünümüz güzel demiyorum siz kendiniz deneyin karar verin. cok şükür daha kimse arayipta tütünün kötü demedi. TŞkler
Alıntı
0 #82 ÇeLikhan Tütünü 02-12-2012 19:26
Alıntılandı osman:
BEN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA OTOMATİK SİGARA SARMA MAKİNASINDAN GEÇERMİ BOZMAZMI MAKİNEMİ ?


İhsan PARLAK
Selamlar. Siize gönderecegimiz tütün ince kıyım olacak makidan gecer bir sorun yasamayacaksnız . Teşekürler.
Alıntı
+1 #81 ÇeLikhan Tütünü 02-12-2012 19:26
Alıntılandı mustafa necati çağdaş:
sa biz tütün satışı yapan bir yer açmak istiyoruz çorumda bu tütünü toptan fiyatına ticari amaçlı alabiliyormuyuz ayrıca bunun satışı için bir hukuki engel varmıdır bu piyasayı bilmiyoruz bu işin yabancısıyız size telefonumu bırakıyorum


İhsan PARLAK
Selamlar Mustafaya Sizinle iletişime Gececeyiz Teşekürler.
Alıntı
+1 #80 necla ist. 24-11-2012 00:09
İletişim, anlayış ve ürün kalitesi mükemmel. Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Teşekkürler.
Alıntı
+1 #79 Ferhat yılmaz 24-11-2012 00:09
arkadaşlar ihsan parlak olarak şahsen tanımam fakat dürüst esnaf ben istanbuldayım siparişim 2 günde geldi.
Alıntı
+1 #78 Tamer ÖZKAN 22-11-2012 07:53
Arkadaşlar merhaba, ben Konya'da yaşıyorum, daha önce buradan aldığım tütünleri hiç içemedim çok sertti ve insanın ağzını acıtıyordu , hep attım aldığım tütünleri. İhsan beyden aldığım tütün çok güzel , içimi de kokusu da müthiş. Herkese tavsiye ediyorum, yalnız piyasadaki sigaraların hepsinin içinde captain black tütün karışımı var , tütüne yabancılık çekmemek adına captain black karışımlı dan alırsanız alışmakta zorluk çekmezsiniz. Allah kurtarsın diyorum :) herkese iyi günler.


Çelikhan tütünü Adıyaman Tütünü Özadıyaman tütünü boş filitre sigara sarma makinası, adıyamanda tütün satan yerler izmirde tütün satan yerler boş filitre satan yerler ankarada tütün satan yerler kocaeli tütün satan yerler açık tütün kaçak tütün kaliteli tütün tütün kalitesi neden açık tütün tütün saklama açık tütün saklama tütün saklama çeşitleri tütün üretimi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder